Privacy Policy

 

Spracovanie údajov používateľov služby sa uskutočňuje v súlade so zákonom č.
196/2003.

I. Druh údajov

Toto vyhlásenie sa týka spracovania osobných údajov, pričom osobnými údajmi sa rozumejú „všeobecné“ údaje a / alebo identifikačné údaje (ako sú osobné údaje, daňové číslo, bydlisko alebo miesto pobytu, telefónne číslo, fotografia), ako aj „citlivé“ údaje. „Citlivé“ údaje sú podľa článku 4 písm. D) zákona Dgs. 196/2003 „tie osobné údaje, ktoré môžu poskytnúť informácie o rasovom a etnickom pôvode, náboženskom, filozofickom alebo inom svetovom ponímaní, politických názoroch, členstve strany, odborových zväzoch, združeniach alebo organizáciách s náboženským, filozofickým, politickým alebo odborová orientácia alebo zdravotný stav
alebo sexuálny život osoby. “

Najmä osobné informácie požadované pre prémiu
Požadované služby zahŕňajú iba telefónne číslo mobilného zariadenia používateľa
služieb.

II Povinnosť poskytnúť údaje

Prenos všeobecných osobných údajov a identifikačných údajov zo strany člena, a teda súhlas s ich spracovaním, je povinný, pretože spoločnosť Clausia FZE tieto informácie potrebuje, aby mohla členovi poskytnúť prístup k prémiovým službám. Ak súhlas so spracovaním osobných údajov nebude udelený na všetky účely uvedené nižšie, je pravidelná účasť člena na prémiových službách nemožná.

III. Účel spracovania

Spracovanie všetkých osobných údajov, ktoré na
Registrácia prémiových služieb sa používa na poskytovanie služieb pre člena; kontrola kvality ponúkaných služieb; splnenie všetkých účtovných a daňových povinností; prístup k osobám, ktoré sa protiprávne správajú iba na výslovnú žiadosť zodpovedných orgánov.

IV Spôsoby spracovania

Spracovanie všeobecnej a citlivej osoby
Údaje sú prísne označené elektronickými pomôckami a v každom prípade uchovávaním
bezpečnosť a dôvernosť údajov. Máme ich všetky v našich databázach
Sú prijaté opatrenia na uchovávanie informácií členov v chránenej oblasti.
Všetky zozbierané údaje sa uchovávajú v databázach.

V. držiteľ údajov

Každý oprávnený zamestnanec spracúva údaje na účely fakturácie
získaný digitálny obsah.

VI. Zodpovedá za spracovanie údajov

Clausia FZE, so sídlom v PO Box 56638 Ras Al Khaimah, United Arab Emirates

VII Práva dotknutej osoby

Podľa článku 7 D. Lgs. 196/2003 má člen právo na prístup k svojim osobným informáciám, požiadať o ich opravu, aktualizáciu a vymazanie, ak sú neúplné, nesprávne alebo boli zhromaždené nezákonným spôsobom; má právo úplne alebo čiastočne namietať proti spracovaniu osobných údajov, ktoré sa ho týkajú, z legitímnych dôvodov. Na výkon týchto práv môže člen
Odošlite príslušnú žiadosť do sídla poskytovateľa alebo e-mailom na adresu info@clausiafze.com.

Za týmto účelom by ste mali poslať písomnú žiadosť na adresu: info@clausiafze.com

 

 

 

 

 

Clausia FZE